Programma’s

Gezondheid
+50
Tiener fitness
Slank & FiT
Revalidatie/rugklachten
Groepslessen
Trilplaat
Sportspecifieke training

Meer informatie

Gezondheid

Dankzij regelmatig bewegen leef je langer, vermindert je cholesterol, krijg je sterkere botten, zie je er jonger uit, heb je meer energie, blijf je makkelijker op je streefgewicht, …

Kortom, je geniet meer van het leven!
Haal de beste resultaten dankzij onze aangepaste oefenschema’s, zelfs bij twee keer bewegen/sporten per week!

Slank & FiT

Bij GO-FiT krijg je aangepast trainingsadvies als je wil afslanken. Overgewicht voorkomen en/of tegengaan is essentieel bij een gezonde levensstijl! Dankzij ons voedingsadvies “À la carte” kunnen mensen met overgewicht op een verantwoorde manier gewicht verliezen.

Groepslessen

Bewegen op muziek, in groep en onder leiding van een professionele lesgever, om op een toffe en doeltreffende manier je conditie te verbeteren. Gevorderden en beginners vinden bij ons hun gading.
Een kleine greep uit het aanbod: Zumba, BBB, Spinning, Body Attack, Yoga, Fatburning, …
Je vind alle lessen op onze pagina’s met groepslessen.

50+

Voor jonge mensen een keuze, voor ouderen een absolute noodzaak! Senioren voelen zich na een trainingsprogramma van 8 weken stukken beter, zien er beter en gelukkiger uit! Twee uur “juist bewegen” vermindert ouderdomskwalen zoals: artrose, hart- en vaatziekten, osteoporose, artritis, hoge bloeddruk en diabetes.
Het is nooit te laat om te starten!

Tiener fitness

Ben je tussen 9 en 16 jaar en wil je graag samen met andere leeftijdsgenoten aan fitness doen? Kom dan als de bliksem naar één van onze GO-FiT vestigingen en schrijf je in voor de enige, de echte, de supercoole TienerFitFun! Samen met je vrienden en vriendinnen kan je: conditie en kracht trainen op onze roeiers, fietsen, steps, krachttoestellen, buikoefeningen, …

Soms is er maar een seconde onoplettendheid nodig om het mis te laten lopen. Het ene ogenblik ben je nog mobiel, het volgende geïmmobiliseerd en aangewezen op de geneeskunde. Na de 1ste probleemoplossing: been in het gips, operatie, rust… volgt de langzame weg naar herstel. Om deze weg voor jou te versnellen bieden de GO-FiT clubs extra faciliteiten kinesitherapie aan.

De trilplaat is een veelzijdig toestel, te gebruiken voor krachttraining, stretching, en vetverbranding. Welness & Beauty: De trilplaat helpt bij cellulitis, vochtophoping, spataders en figuurcorrectie. Medisch: Onderzoek wijst uit dat triltraining goede resultaten behaalt bij patiënten met osteoporose, MS, lage rugklachten en ook bij behandeling van depressie of burn-out.

Sportspecifieke training

Kracht en stabilisatietraining vormen een onmisbaar basisonderdeel in het trainingspakket. Fitness is niet meer weg te denken wanneer we spreken over competitiesport.
Met hun uitgebreide ervaring als sporter, trainer en zelfs topsportbegeleider staan de GO-FiT coaches klaar om jou te helpen met het optimaliseren van je prestaties.

Tarieven

Beurtenkaart

Je beschikt over weinig tijd om te sporten en/of je wil vrij je activiteit(en) kiezen.

Jaarabonnement

Twee maal per week of meer sporten is je doel.

Maandabonnement

Je sport enkel tijdens de winter of je wilt het tussenseizoen van je sportclub overbruggen.

Meer informatie